ΕΜΕΙΣ

Από το 1970

Το γραφείο μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες νομικής υποστήριξης, 
τόσο στο πεδίο της μάχιμης, όσο και της συμβουλευτικής Δικηγορίας.

Η αποτελεσματικότητά μας στηρίζεται στην υψηλή επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών μας,
στις μεθοδικά οργανωμένες διαδικασίες λειτουργίας και τη διαρκή επιμόρφωση πάνω στις
πρόσφατες νομολογιακές και επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο του δικαίου.

ΟΡΑΜΑ

Το γραφείο μας διαθέτει μακρά εμπειρία στο χειρισμό υποθέσεων ιδιωτών, καθώς ο τομέας αυτός αποτέλεσε της βάση δημιουργίας  και ανάπτυξης του. Το γραφείο μας εξελίχθηκε χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκαν στη βάση της επιτυχούς διαχείρισης του ανθρώπινου παράγοντα, αλλά της επιστημονικής αρτιότητας. Με το πέρασμα των χρόνων εδραιωθήκαμε στη συνείδηση των πελατών μας μέσα από τις αποτελεσματικές νομικές μας υπηρεσίες και την διαχείριση κάθε υπόθεσης με ευαισθησία επιτυγχάνοντας έτσι τα μέγιστα αποτελέσματα στις υποθέσεις τους, μένοντας σταθεροί στο όραμά μας, να καταστούμε οι έμπιστοι και διαρκείς  συνεργάτες σας.

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ & ΟΡΘΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Η μακρά εμπειρία μας, μας έχει διδάξει ότι οι ανωτέρω συνιστώσες πέραν της αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας τους προσθέτουν ένα ακόμα στοιχείο που διακρίνει τις υπηρεσίες μας.

ΡΗΓΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η νομική επιστήμη συνδέει το παρελθόν με το μέλλον στο αξιακό μας σύστημα, αποτελώντας το διαχρονικά κύριο εκφραστή των κοινωνικών και οικονομικών αναγκών. Αντιστοίχως, το γραφείο μας, με ιστορία και διαδρομή από το 1970, μετασχημάτισε την πολύτιμη αυτή παρακαταθήκη και εμπειρία, ανοίγοντας την πόρτα σε μία νέα εποχή, στην οποία το όραμα για το μέλλον της καλύτερης και αρτιότερης παροχής νομικών υπηρεσιών, πραγματώνεται μέσα από σκληρή δουλειά, ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών, δημιουργικότητα, πρωτοπορία και προπαντός συνέπεια, η οποία εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πελάτες μας.