Συνεργάτες

 1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΗΓΑΣ

  Ο Αθανάσιος είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και θεωρείται κορυφαίος δικηγόρος στον τομέα του ενώπιον αστικών και διοικητικών δικαστηρίων, έχοντας σημαντική εμπειρία στην οργάνωση, διαχείριση και  εκδίκαση μεγάλων και περίπλοκων υποθέσεων εταιρικού, εμπορικού και τραπεζικού δικαίου, δυνάμενος να συγχρονίζει μέρη με διαφορετικό υπόβαθρο.

   

  Επίσης, στο πλαίσιο παροχής συμβουλών σε εμπορικές και εταιρικές συμφωνίες και διαφορές ήδη από το 2004, εκτός από την συγκέντρωση σημαντικής πείρας σε νομικό επίπεδο, έχει αποκτήσει βαθιά γνώση των επιχειρηματικών αναγκών και συνθηκών.

   

  Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών (1998), μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2000 και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου LL.M από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (2000) και LL.M από το Πανεπιστήμιο του Derby στο Διεθνές  Ενεργειακό Δίκαιο (2017). Συμμετέχει επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο διαφόρων εταιρειών στην Ελλάδα.

   

  e-mail: a.rigas@ralaw.gr

  LinkedIn: Athanasios Rigas

 2. ΒΑΣΙΛΙΚΗ

  Η Βασιλική είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις και προΐσταται όλων των δικών του γραφείου μας συντονίζοντας αυτές τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Με τις εξαιρετικές οργανωτικές της ικανότητες και τη συνδρομή των λοιπών συνεργατών το γραφείο μας είναι σε θέση να ανταποκρίνεται σε δεκάδες δίκες κάθε μήνα και να παρακολουθεί επισταμένως την εξέλιξη αυτών.

   

  Η Βασιλική είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών (2004), μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2006 και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Παντείου Πανεπιστημίου «Ψυχολογία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας» (2007). Είναι μέλος του γραφείου μας από το 2013. Τέλος γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γαλλικά.

   

  e-mail: v.bozinaki@ralaw.gr

 3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Ο Παναγιώτης είναι Κοινωνικός θεολόγος και δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις και χειρίζεται δικαστικές υποθέσεις αστικού και εμπορικού δικαίου. Επίσης χειρίζεται ποινικές υποθέσεις πάσης φύσεως καθώς και υποθέσεις που αφορούν το τομέα Κανονικού – Εκκλησιαστικού Δικαίου. Ακούραστος μελετητής του δικαίου και των υποθέσεων συνδράμει καταλυτικά το γραφείο μας στις σύνθετες αντιδικίες.

   

  Ο Παναγιώτης είναι απόφοιτος της Σχολής Κοινωνικής Θεολογίας ΕΚΠΑ (2006), απόφοιτος της Σχολής Νομικής Αθηνών (2012) και απόφοιτος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος “Κανονικό δίκαιο” του ΕΚΠΑ, στα πλαίσια του οποίου έχει εκπονήσει την εργασία με τίτλο «Νομοκανονική θεώρηση της ονοματοδοσίας», η οποία έχει δημοσιευτεί και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΓΡΗΓΟΡΗ. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2014 και υποφήφιος Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ στο Ποινικό Δίκαιο της Εκκλησίας με θέμα: «Οι εξωτερικοί όροι του αξιοποίνου κατά τους Ιερούς κανόνες της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας». Τέλος, έχει εργαστεί ως αθλητικός δημοσιογράφος στην ΕΡΤ. Είναι μέλος του γραφείου μας από το 2016. Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά και Γερμανικά.

   

  e-mail: p.chatziev@ralaw.gr

 4. ΤΟΝΙΑ

  Η Τόνια ολοκλήρωσε επιτυχώς την άσκηση της στο γραφείο μας και είναι πλέον δικηγόρος παρά Πρωτοδίκαις ασχολούμενη με τη συμβουλευτική υποστήριξη των εταιρικών πελατών μας καθώς και με εμπορικά σήματα.

   

  Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών (2015), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής, «Το χρηματοοικονομικό και θεσμικό πλαίσιο των αγορών χρήματος και κεφαλαίου» (2015) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου της Νομικής Σχολής Αθηνών πάνω στα «Άυλα Αγαθά και Ανταγωνισμός» (2018) και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2018. Είναι μέλος του γραφείου μας από το 2016.

   

  e-mail: t.stefanaki@ralaw.gr

 5. ΕΙΡΗΝΗ

  Η Ειρήνη είναι ασκούμενη δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών (2016) και μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών στο Ελληνογαλλικό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα «Εξειδικευμένο Δημόσιο Δίκαιο».

   

  Η Ειρήνη συνδράμει το γραφείο μας στην προετοιμασία δικογράφων και σχετικών, διεξάγει νομική έρευνα υποθέσεων και διεκπεραιώνει πλήθος ενεργειών στα δικαστήρια.

   

  e-mail: info@ralaw.gr

 6. ΕΛΕΝΗ

  Η Ελένη είναι τελειόφοιτη της Νομικής Σχολής Θράκης και προετοιμάζεται για την άσκηση.

   

  Στο πλαίσιο αυτό η Ελένη συνδράμει το γραφείο μας στην προετοιμασία δικογράφων και σχετικών, διεξάγει νομική έρευνα υποθέσεων και διεκπεραιώνει πλήθος ενεργειών στα δικαστήρια.

   

  e-mail: info@ralaw.gr

 7. ΓΙΑΝΝΗΣ

  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

   

  Ο Γιάννης Σαμέλης γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα Είναι Δικηγόρος Αθηνών Παρ’ Αρείω Πάγω και Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Νομικής Πανεπιστημίου Ρώμης «TOR VERGATA», Δόκτωρ (Dottore) Φορολογικού Δικαίου, Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Ρώμης «ROMA TRE», Απόφοιτος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης [MSc] «Κράτος και Δημόσια Πολιτική» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

   

  Απόφοιτος Μακροχρόνιου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Κατάρτισης «Φορολογικού Δικαίου» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

   

  Τακτικό Μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού 2008-2009.